3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
otsingutulemuse järgi
eelmine1234 ... 606162636465666768järgmine
ARCHICAD - dRofus ühendus 2018
6 aastat tagasi · vaatamisi 5971

dRofus kohta
dRofus on ainulaadne planeerimise, andmete haldamise ja BIM koostöö töötavahend. dRofus pakub kõikidele osapooltele laialdast töövoo tuge ja ligipääsu hoone informatsioonile läbi kogu hoone elutsükli. Planeerige, hallake ja säilitage andmeid osakondade, ruumide, ruumimallide, viimistluste, üksuste, süsteemide ja komponentide kohta – kõik ühes pilvepõhises platvormis. dRofus on SQL andmebaasi server, mis pakub nüüdisaegset jõudlust ja kiirust sõltumata proejkti suurusest, tüübist või keerukusest.

ARCHICAD - dRofus ühenduse töövahend
Selle tööriista abil saab ARCHICADi ja dRofuse andmebaasi vahel luua kahesuunalise ühenduse. See ühendus on eriliselt eelistatav suurte ja keerukate hoonete korral - näiteks haiglad või lennujaamad - millel on väga detailsed ja keerulised hoone ülesehitused. Hoone ülesehitusest tuletatud funktsionaalsed nõuded on kõige paremini hallatavad spetsiaalsetes töövahendites nagu dRofus.
Suurim Austraalia haigla arendus, mille projekteerimisel kasutati ARCHICAD-i
5 aastat tagasi · vaatamisi 6681

Queenslandis asuv Sunshine Coast'i ülikooli haigla on viimase 25 aasta jooksul suurim Austraaliasse rajatud haljasaladel piknev haigla. Projekti valmimise nõuetega seotud väljakutsed panid projekteerijaid ja insenere mõtlema "kastist välja", et teha efektiivest koostööd erinevate asjaosalistega. Arhitektuuribüroo HDR soovitust kasutada nende väljakutsete lahendamiseks IFC-d võeti alguses vastu kliendi poolt vägagi kahtlevalt. Klient ei uskunud, et IFC põhine "avatud" töövoog suudaks käsitleda sellise suuruse ja ulatusega projekti. Kuid HDR tõestas, et ARCHICADi ja DROFUSe ühendamine oli parim viis sellise ulatusega projekti elluviimiseks.
Solibri ABIINFO: Tutvuge Autorun funktsiooniga
3 aastat tagasi · vaatamisi 4814
See veebinar aitab teil alustada Solibri Autorun funktsioonidega. Me käime läbi olulised nõuded, vaatame kuidas automatiseerida koondmudelite loomist, käivitada kontrolle, luua presentatsioone ja BCF raporteid. Samuti me vaatame kuidas kasutada teie Autorun abil loodud mudeleid, et pöörata tähelepanu vastuolude haldamisele ja kvaliteedi koordineerimisele.
Video kuulub videokogumikku:
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - bimO open innovation
3 aastat tagasi · vaatamisi 671
Meie kasutaja ülevaadete veebinari seeriates meie kliendid jagavad oma kogemust Solibri kasutamise kohta nende igapäevatöös.

Franco Rebecchi ja Francesca Facchini tutvustavad projekti, milles muudetakse vana tehas modernseks andmekeskuseks. Nad jagavad infot kuidas vana hoone oli mudeldatud kaasaegse tehnoloogia abil nagu laser skaneerimine ja kuidas pingutused kvaliteedi kontrolli ja vastuolude osas aitasid leida probleeme projektis.

Vaata salvestatud sessiooni.
- Ülevaade bimO open innovation: Solibri kui vahend mudeli haldusele. Franco Rebecchi, arhitekt - juhataja ja Francesca Facchini, arhitekt - BIM spetsialist firmas bimO open innovation.
- Solibri demo. Lauri Luoma, Solibri kliendi edujuht.
- Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
Archicad lühitutvustus
3 aastat tagasi · vaatamisi 9931
Projekteerimine, koostöö, dokumenteerimine, analüüsimine ja visualiseerimine Archicad-ga.
BIMx lühitutvustus
3 aastat tagasi · vaatamisi 34782
Uurige, tegelege ja mobiliseerige BIMx-ga.
BIMcloud lühitutvustus
3 aastat tagasi · vaatamisi 1570
Koostöö ja kindlus BIMcloud-ga.
Archicad 24 lühitutvustus
3 aastat tagasi · vaatamisi 43050
Saate teada, mis on Archicadis uut.
Tutvuge GRAPHISOFTi tegevjuhiga
3 aastat tagasi · vaatamisi 1447
Huw Roberts räägib liitumisest GRAPHISOFT-ga olles praegune tegevjuht ja sellest mida tulevik BIM liidrile pakub.
Kohtuge meie partneritega - Osa 3
3 aastat tagasi · vaatamisi 518
Meie partnerite sõnumid potentsiaalsetele GRAPHISOFT-i partneritele.
Kohtuge meie partneritega - Osa 2
3 aastat tagasi · vaatamisi 430
GRAPHISOFT-i partnerid räägivad oma partnerlussuhetest.
Kohtuge meie partneritega - Osa 1
3 aastat tagasi · vaatamisi 607
GRAPHISOFT-i partnerid räägivad sellest, mis tunne on olla GRAPHISOFT-i partnerite perekonna liige.
Tiimi haldamine BIMcloud-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 4686
Õppige kuidas organiseerida ja hallata projekte kasutades BIMcloud projekte BIMcloud-s, reaalajas, BIM-põhises keskses kataloogis ja tiimides, projekti põhiste lubadega ja paindlikuks tiimi halduseks. BIMcloud projekt toimid kui keskne kataloog kogu informatsioonile ja häälestustele, mis on seotud projekti projekteerimisega.

Video kuulub videokogumikku:
Mis on uut Archicad-s 2020 aastal?
3 aastat tagasi · vaatamisi 8143
See video fokuseerub muutustele BIM manageride vaatest ja tutvustab BIMcloud-i kui projekti koordineerimise platvormi ja BIMcloud kui teenust. BIMcloud majutab kõiki faile, mis saabuvad mistahes projekti osaliselt. See võimaldab reaalajas, turvatud meekonnatööd teostada pilves arhitektide vahel, majutades kõiki failiformaate, salvestades kõik eelnevad üles laetud failide versioonid ja hoides järge kataloogide ajaloo kohta.

Video kuulub videokogumikku:
Projekti ja faili haldamine BIMcloud-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 7584
Õppige kuidas sünkroniseerida projekteerimistööd ja kommunikatsiooni erinevate osaliste vahel kui BIM manager. BIMcloud, täiustatud, täielikult avatud, BIM-põhine platvorm, toetab erinevate koostöö töövahendite erinevaid formaate.

Video kuulub videokogumikku:
Integreeritud konstruktsiooni analüütiline mudel Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 14001
Archicad-s on nüüd konstruktsiooni analüütiline mudel ja füüsiline mudel omavahel kahe suunaliselt integreeritud, mis säästab aega ja raha ning vähendab vigade riski. Konstruktsiooni analüütiline mudel on automaatselt genereeritud füüsilisest mudelist Archicad-s.

Video kuulub videokogumikku:
Konstruktsiooni analüütilise mudeli esitus Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 3974
Konstruktsiooni analüütiline mudel (Structural Analytical Model - SAM) on automaatselt genereeritud füüsilisest mudelist Archicad-s, mis sisaldab informatsiooni SAM tööriistakasti, SAM vaadete, esituste eelseadistuste ja liikmete ühenduse tüüpide kohta.

Video kuulub videokogumikku:
Automaatne konstruktsiooni analüütilise mudeli genereerimine Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 10580
See video tutvustab tihedat töövoo integreerimist, mis baseerub täielikult automaatsel BIM-integreeritud analüütilisel mudelil. Õppige kuidas genereerida konstruktsiooni analüütilist mudelit lihtsalt ühe klikiga.


Video kuulub videokogumikku:
Konstruktsiooni analüütilise mudeli andmevahetus Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 5033
Õppige kuidas arhitektid ja konstruktorid saavad sujuvalt vahetada mudeleid kasutades konstruktsiooni analüüsi formaati.

Video kuulub videokogumikku:
MEP Modeler on integreeritud Archicad-i
3 aastat tagasi · vaatamisi 16154
Õpppige miks arhitekt vajab MEP elementide mudeldamise töövahendeid Archicad-s - läbi reaaleluliste, kasulike töövoogude. MEP Modeler on sisseehitatud Archicad-i ja ei vaja eraldi litsentsi või installeerimist.

MEP Modeler on integreeritud Archicad-i https://www.3dekspert.ee/abikeskus/?teadmistepagas-mudelleerimine-teised-disainimise-toovahendid-mep-modeler-on-integreeritud-archicad-i
Video kuulub videokogumikku:
Muutuste haldamine ja mudeli kvaliteedi kindlustamine Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 3177
See video tutvustab kuidas käsitleda mudeli muutusi hoone projekteerimise protsessis peaarhitekti, BIM manageri või firma juhataja poolt. Archicad pakub erinevaid töövahendeid ja toovooge täielikuks kontrolliks.

Muutuste haldamine ja mudeli kvaliteedi kindlustamine Archicad-s
Video kuulub videokogumikku:
Mudeli võrdlemine, muutuste visualiseerimine Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 5481
Mudeli võrdlemine on võimas ja mitmekülgne Archicad-i töövahend, mis võimaldab võrrelda kahte 3D mudelit või versiooni. See tagab parema muutuste kontrolli kuni parameetrite tasemeni, parema koordineerimiseni tiimi liikmete vahel, vähem arusaamatusi ja vigu, vähem ümbertöötamist, aja ja kulude kokkuhoidu.

Mudeli võrdlemine, muutuste visualiseerimine Archicad-s
Video kuulub videokogumikku:
Muudatuste jälgimine Archicad Teamwork projektides
3 aastat tagasi · vaatamisi 4429
Muudatused mudelis teostatuna ühe tiimi liikme poolt mõjutavad tööd kõikidel teistel. Käsitsi otsimine ja muutuste jälgimine on oluline töö osas ning võib olla aeganõudev ja altid vigadele. Archicad-i muudatuste jälgimine lahendab selle väljakutse BIMcloud platvormi kaudu.

Muudatuste jälgimine Archicad Teamwork projektides

Video kuulub videokogumikku:
Mudeli kontrollimine Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 6322
Õppige kuidas Archicad-i mudeli kontrollimise funktsionaalsus aitab leida mudeldamise vigu, valideerida mudeli kvaliteeti saadetud failides või kiirendada koordineerimist erinevate osapoolte vahel, võimaldades kontrollida erinevaid projekti mudeli aspekte; seejärel nimekirjastada, visualiseerida ja käsitleda avastatud mudeldamise probleeme.

Mudeli kontrollimine Archicad-s
Video kuulub videokogumikku:
Teemade haldamine Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 7653
Õppige neid lahendusi, mida Archicad pakub teemade loomiseks, jälgimiseks ja käsitlemiseks, milleks on saadaval vastav platvorm selliste teemade haldamiseks läbi kogu arhitektuurse projekteerimise protsessi.

Video kuulub videokogumikku:
Teemade haldamine Archicad-s ja teistes rakendustes
3 aastat tagasi · vaatamisi 3428
Õppige neid lahendusi, mida Archicad pakub teemade loomiseks, jälgimiseks ja käsitlemiseks, milleks on saadaval vastav platvorm selliste teemade haldamiseks läbi kogu arhitektuurse projekteerimise protsessi.

Video kuulub videokogumikku:
Tulge meie Archicad-i paati
3 aastat tagasi · vaatamisi 67753
Video kuulub videokogumikku:
Dokumenteerimine Archicad-ga 10 minutiga
3 aastat tagasi · vaatamisi 146782
Vaadake seda videot, et kiirelt õppida kuidas luua vaateid Archicad-i projektis, kuidas paigaldada mõõte, silte ja täiendada jooniseid märkusteganing publitseerida oma BIM projekti kogu dokumentatsioon.

Vaadake seda artiklit, et aru saada Archicad-i BIM projekti ülesehitusest. See aitab Teid palju dokumenteerimisel: ARCHICAD algtõed - Navigator https://www.3dekspert.ee/abikeskus/?teadmistepagas-alustamine-archicad-ga-archicad-kiirtuur-archicad-algtoed-navigator



Video kuulub videokogumikku:
BIMx API kasutamine
3 aastat tagasi · vaatamisi 8064
Vaadake oma lahendust BIMx mudeli elementide ja BIMoffice spetsifikatsioonide vahel toimimas iPad's. Tehnoloogia kasutab GRAPHISOFT BIMx API.
Visualiseerimine Archicad-s 7 minutiga
3 aastat tagasi · vaatamisi 39844
Vaadake seda videot, et näha kui palju erinevaid viise on visualiseerida oma projekti kasutades Archicad-i, BIMx-i ja Twinmotion-t.
Video kuulub videokogumikku:
Avastage BIM-i Archicad-s 7 minutiga
3 aastat tagasi · vaatamisi 100696
Vaadake seda videot, et saada ülevaade BIM-i kohta ja uurige kuidas Archicad saab teha teie töö veelgi efektiivsemaks suure hulga erinevate töövahendite ja funktsioonidega.
Video kuulub videokogumikku:
Archicad lisad sujuvaks koostööks
3 aastat tagasi · vaatamisi 8416
Säästke aega ja vähendage vigasid tänu sujuvale ühendusele kolmandate osapoolte rakendustega, mis kindlustavad katkematu ja efektiivse töövoo. Töötage koos paremini kasutades Archicad lisasid. Selles videos tutvustatakse funktsionaalsust ja omadusi, mis on sadaval uuenduses Archicad 24 Update 2 (build 4007).
Video kuulub videokogumikku:
eelmine1234 ... 606162636465666768järgmine
ARCHICAD ARCHICAD 24 BIMcloud BIMx GRAPHISOFT konstruktor MEP SOLIBRI
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile