3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
otsingutulemuse järgi
eelmine1234 ... 6162636465666768järgmine
MEP Modeler edasiarendused Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 6885
Avastage kui lihtne on mudeldada erinevaid tehnosüsteeme Archicad-s MEP Modeler abil, mis on nüüd täielikult integreeritud Archicad-i. Selleks pole vaja  mingeid litsentse või teostada lisade installeerimisi. Selles videos tutvustatakse funktsionaalsust ja omadusi, mis on sadaval uuenduses Archicad 24 Update 2 (build 4007).
Video kuulub videokogumikku:
Konstruktsiooni analüütilise mudeli edasiarendused Archicad-s
3 aastat tagasi · vaatamisi 2278
Tänu integreeritud konstruktsiooni analüütilisele mudelile Archicad-s, arhitektid ja konstruktorid saavad töötada sama mudeliga. Selleks pole vaja arendada eraldi konstruktsiooni mudelit analüüsimiseks paralleelselt fõõsilise mudeliga. See töövoog on nüüd isegi veel sujuvam tänu viimastele arendustele Archicad-s. Selles videos tutvustatakse funktsionaalsust ja omadusi, mis on sadaval uuenduses Archicad 24 Update 2 (build 4007).
Video kuulub videokogumikku:
Teemade haldamine ja mudeli võrdlemise edasiarendused
3 aastat tagasi · vaatamisi 1954
Looge, jälgige ja käsitlega teemasid efektiivselt ja usaldusväärselt kogu projekteerimise protsessi jooksul Archicad-i teemade haldamise lahendusega. Selles videos tutvustatakse funktsionaalsust ja omadusi, mis on sadaval uuenduses Archicad 24 Update 2 (build 4007).
Video kuulub videokogumikku:
Mitmekülgsed MEP objektid
3 aastat tagasi · vaatamisi 3780
Mitmekülgsed MEP objektid
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - Skanska (Finland)
3 aastat tagasi · vaatamisi 833
Kasutaja ülevaate veebinarides meie kliendid jagavad oma mõtteid kuidas nemad kasutavad Solibri-t oma töödes.

Valentin Velinov defineerib tema vaate BIM kvaliteedile ja täpsustab kuidas kõrge kvaliteedilist mudelit saab kasutada läbi kogu projekti erinevate etappide. Valentin tutvustab kuidas BIM protsess võib olla sujuvam tänu sügavuti koostöö projekteerijatega ja näitab kuidas Skanska pakub efektiivset kvaliteedi kindlustamise töövahendite kogumit projekteerijatele, kasutades selleks Solibri laiendusi.

Vaata salvestatud sessiooni.
- Skanska: BIM kvaliteedi täiustamine läbi koostöö. Solibri demo. Valentin Velinov, Arendusjuht, BIM ja digitaalsed teenused - Skanska Finland.
- Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
Solibri versiooni esiletõsted: Solibri 9.12.0
3 aastat tagasi · vaatamisi 3058
See versioon pakub mitmeid erinevaid funktsioone ja parandusi pakettides Solibri Office, Site ja Anywhere. Suhelge oma teemadega seoses sujuvalt ja live, et veelgi parandada oma projekti töövoogu. Uuendage uuele versioonile, et saada uus BCF Live Connector!
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - A. Yoshii
3 aastat tagasi · vaatamisi 945
Kasutaja ülevaate veebinarides meie kliendid jagavad oma mõtteid kuidas nemad kasutavad Solibri-t oma töödes. 

Adriano Balduino ja Daniel Petrin jagavad, mida nad on kogenud kui ehitajad seoses BIM kasutamisega, suunates pea tähelepanu mitme valdkonna põhisele BIM koordineerimisele ja moodustades detailseid raporteid mitmekorruselistest hoonetest. Nad tutvustavad väljakutseid, millega nad on olnud silmitsi töötades Open BIM põhimõttel Brasiilias ja kuidas nad on hallanud selles vallas Solibri-t.

Vaata salvestatud sessiooni.
- A. Yoshii: Mitme valdkonna põhine BIM koordineerimine ja raportid Solibri abil & Open BIM. Solibri demo. Adriano Balduino & Daniel Petrin, A. Yoshii.
- Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
Solibri ABIINFO: Reaalajas koostöö BCF Live-ga
3 aastat tagasi · vaatamisi 4531
Solibri 9.12.0 tutvustab uute BCF Live Connector-t, mis toob olulised täiustused, et hallata ja kommunikeeruda teemadega seoses – muutes neid making värskeimasse seisu, vaevatuks ja veelgi usaldusväärsemaks. 

Sellel veebinaril näitame mis on uus BCF Live Connector ja kuidas teda kasutada. Selgitame millesta alustada tema kasutamisel. Käime läbi kõik sammud parktikas kasutamisel: Kuidas ühendada serverit, vahetada ja luua teemasid. Õpite erinevusi, mis on Solibri Office / Site ja Solibri Anywhere vahel.
Video kuulub videokogumikku:
Kuidas liituda Solibri Society-ga
3 aastat tagasi · vaatamisi 433
Solibri Society on veebifoorum, mis pakub vastavasisulise suhtlemise võimalust erinevat tüüpi Solibri-ga seotud teemadel. Selles videos juhendame kuidas kogukonnaga liituda.
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - Evolve Consultancy
3 aastat tagasi · vaatamisi 1493
Kasutaja ülevaate veebinarides meie kliendid jagavad oma mõtteid kuidas nemad kasutavad Solibri-t oma töödes.

Nigel Davies, Evolve Consultancy direktor, jagab nende kahe projekti kogemusi: esimene £60m uuringukeskuse arendamine, teine mitme miljardi suurune taristu projekt ning ta demonstreerib sõltumata suurusest või skoobist, on Solibri-ga kvaliteedi tagamine lihtne.

Vaata salvestatud sessiooni. 
- Evolve Consultancy: Kvaliteedi kindlustamine Solibri-ga. Solibri demo. Nigel Davies, Evolve Consultancy direktor.
- Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
Solibri Veebinar - Kasutaja ülevaade - BASED
3 aastat tagasi · vaatamisi 650
Kasutaja ülevaate veebinarides meie kliendid jagavad oma mõtteid kuidas nemad kasutavad Solibri-t oma töödes. 

Selles veebinaris, BIM konsultant ja sertifitseeritud Solibri koolitaja Robin Kramer jagab oma teadmisi kasvava vajadusega kasutatavuse ja andmete väärtuste osas fokuseerudes Solibri klassifikatsioonidele. Ta demonstreerib samuti kuidas Knauf, maailma juhtiv tootja "dry-lining" süsteemidele, kasutab Solibri-t, et kasvatada nende klientidele väärtust oma viimases ehitusprojektis Hollandis.

Vaata salvestatud sessiooni. 
- Erinevad näited: Kasvatades kasutatavust ja andmete väärtust koos Solibri klassifikatsioonidega.
- Solibri demo. Robin Kramer, BIM konsultant ja sertifitseeritud koolitaja BASED-st. - Küsimused & Vastused
Video kuulub videokogumikku:
Säästa aega täiustatud konstruktsiooni analüütilise mudeliga
3 aastat tagasi · vaatamisi 3645
Tänu integreeritud konstruktsiooni analüütilisele mudelile  Archicad-s, saavad arhitektid ja konstruktorid töötada sama mudeliga. Selleks pole vaja luua eraldi konstruktsiooni mudelit analüüsiks paralleelselt füüsilise mudeliga. See töövoog nüüd on isegi veel sujuvam tänu värskeimatele arendustele Archicad-s. Selles videos tutvustatud funktsionaalsused ja omadused on saadaval Archicad 24 uuenduses 3 (build 5000).
Video kuulub videokogumikku:
Looge oma objekte Windows-s ja macOS-s PARAM-O abil
3 aastat tagasi · vaatamisi 15915
Archicad 24 uuendus 3 teeb PARAM-O saadavaks kui sisseehitatud Archicad töövahendi nii macOS-s ja Windows-s, tehes selle lihtsamaks kui kunagi varem oma parameetriliste objektide ja hooneelementide loomise ilma koodi või skripti kirjutamata.
Video kuulub videokogumikku:
ARCHICAD Nipp - Copy-Paste pliiatseid
3 aastat tagasi · vaatamisi 4136
Esmalt ARCHICAD 22-s tutvustatud Attribute Manager võimaldab teostada copy/paste pliitsitele (Pens) häälestustes Pen Sets nii nende siseselt kui ka nende vahel.
ARCHICAD Nipp - Looge sümbol jooni
3 aastat tagasi · vaatamisi 3403
Kuidas luua sümbol joone tüüpi ARCHICAD-s? Joonistades joone/kaare töövahendiga ja genereerides jooni Text 3D objektist.
ARCHICAD Nipp - Mõõtude töötlemine
3 aastat tagasi · vaatamisi 11184
Mõõtude töötlemine kasutades Control (Win-s) või Command (Mac-s) + klikk punktide lisamiseks/eemaldamiseks, segmetide trimmimiseks ja mõõtude kokku ühendamiseks. Sarnaseid meetodeid saab kasutada ka lemmikute paleti kaudu.
ARCHICAD Nipp - Häälestuste ülekandmine rippfassaadides
3 aastat tagasi · vaatamisi 886
Erinevad viisid rippfassaadide häälestuste ülekandmiseks. Parameetrite võtmine/süstimine ja lemmikuteks salvestamine töötab iga elemendiga ja  Copy/Paste toimib kontekstmenüüs  rippfassaadi komponentidele ja talade/postide segmentidele.
ARCHICAD Nipp - Häälestuste ülekandmine talade või postide vahel
3 aastat tagasi · vaatamisi 781
Kasutage kas parameetrite üleskorjamist pipetiga või süstimist talade/postide elementide või nende segmentide vahel. Alternatiivselt nagu rippfassaad kasutage kontekstmenüüd, et teostada copy/paste segmendi tasemel häälestustele talade/postide elementide või sama tala või posti segmentide vahel.
ARCHICAD Nipp - Häälestuste ülekandmine joonte-kaarte-polüjoonte-splainide vahel
3 aastat tagasi · vaatamisi 3117
Järg rippfassaadidele ja taladele/postidele. Parameetrite ülekanne võimaldab süstida, vahetada häälestusi joonte, kaarte/ringide, polüjoonte ja spalinide vahel. Sõltumata sellest milline 4st töövahendist on aktiivne ja samuti tähendusest "Uniform Settings for Line Tools" taga märkeruudule ja tema käitumisele.
ARCHICAD Nipp - Operatsioonid tahkete kehade vahel kasutamine ja avad Mesh-des
3 aastat tagasi · vaatamisi 21430
Kasutades operatsioone tahkete kehade vahel  Mesh elementides, et luua maanteid või teeradasid plaadi töövahendiga. Mistahes muudatus Mesh-s muudab ka plaati automaatselt. Boonus nipp on kasutada uut AC23 ava töövahendit, et luua platvormi.
ARCHICAD Nipp - Talade pikkused ja hulk andmetabelites
3 aastat tagasi · vaatamisi 2275
Kasutades Archicad Properties ja Expressions omadusi saab konverteerida pikkuse, pindala ja mahu väärtused stringideks. Mistõttu saab andmetabelites kasutada Merge Uniform Items ning neid kuvatakse tükkidena suuruse asemel või liites väärtuseid kokku.
ARCHICAD Nipp - Teksti lemmikute loomine ja kasutamine
3 aastat tagasi · vaatamisi 1366
Kuidas luua ja kasutada teksti lemmiuid oma projektides; luues, uuendades ja kasutades mistahes kohas kui näete teksti. Näiteks mõõtketid, sildid, lõike markerid ja andmetabelid.
ARCHICAD Nipp - Lemmikute loomine ja töötlemine
3 aastat tagasi · vaatamisi 2357
Järg kuidas luua ja kasutada tekstide lemmikuid. Selles videos ma käin läbi kuidas üldiselt töödelda ja luua lemmikuid ja mõningad nipid, mis võivad olla mitte nii ilmsed. Näiteks lemmiku nime töötlemine häälestuste dialoogis ja mitmete lemmikute üheaegne töötlemine.
ARCHICAD Nipp - Rambi loomine talaga
3 aastat tagasi · vaatamisi 15478
Kasutades tala kalde all (tapered) funktsiooni (ja saadaval ka postides) koos keeruliste profiilide Modifiers-ga, on võimalik luua rambi süsteemi, mis muudab suunda ja omab mademeid. Vabandused juhuslike audio tagasisidede pärast puuteriba kasutamist ja kursor kaob samuti vahepeal ära ...
ARCHICAD Nipp - Arvuta tala kalle
3 aastat tagasi · vaatamisi 994
Kuidas luua avaldise põhine omadus ARCHICAD-s, et arvutada tala kade protsent? Nii protsent kui suhe kasutades olemasolevate andmete trigonomeetriat tala kohta.
Archicad Nipp - Reindekseeri atribuute (uus Archicad 24-s)
3 aastat tagasi · vaatamisi 2323
Uues Archicad 24-s võimaldab Reindex käsk Attribute Manager-s töödelda indeksite numbreid ühe atribuudi kohta korraga - efektiivselt muuta asukohta nimekirjas. Kõrgelt nõutud omadus aitab hallata indekseid, mis võivad olla erinevad erinevates failides. Üks asi mida unustasin minida kui teil on mistahes mitte rakendatud muudatus, siis need peavad olema rakendatud enne kui saate teostada Reindex'i - jällegi et vältida konflikte.
Archicad Nipp - Neto vs Bruto (uus) tala maht
3 aastat tagasi · vaatamisi 1155
Värskelt lisatud Archicad 23 ja  24 uuendus, vaatlus näitab, et nüüd saab näidata siltidel ja tuua välja andmetabelites tala brutomahtu (Beam Gross Volume). Ma võrdlen erinevusi olemasoleva neto ja uue bruto mahu vahel.
Archicad Nipp - Kasuta avaldisi ühikute konverteerimiseks
3 aastat tagasi · vaatamisi 3025
Järg mõningatele eelmistele videodele, kus ma kasutav omaduste põhiseid avaldisi Archicad's, et konverteerida mudeli põhiseid andmeid kui oleks vaja näiteks meetermõõdustikku ja alternatiivseid mõõtühikuid samas tabelis või koos ühe sildi peal.
Archicad Nipp - Kuidas lõigata seina katusega
3 aastat tagasi · vaatamisi 9720
Erinevad viisid kuidas lõigata seina katusega Archicad-s?
- Merge: Kihtide põhised ehitusmaterjalide prioriteedid lõikuvad omavahel, assotsiatiivsed.
- Trim: Lõikumised kihtide tasemel ja väljalõikamised seina ülemise osas, assotsiatiivne.
- Crop: Element tasemel ja mahalõikamine seina ülemise osas, mitte assotsiatiivne.
- SEO: Element tasemel ja lõikamine ülalt, assotsiatiivne.

Videos kasutusel Archicad 24.
Archicad Tip - Kohanda trepi mademe nihkeid ja nurgaastmeid
3 aastat tagasi · vaatamisi 23815
Archicad trepi töövahend võib oma võimaluste hulgaga olla kohati pead segi ajav ja selles videos tutvustatakse kuidas kohandada pöördastmeid koos fikseeritud nihke väärtustega ja kuidas muuta nurkades olvad mademed pöördastmeteks.
Archicad Tip - Trepp kaarja nurgaga koos pöördastmetega
3 aastat tagasi · vaatamisi 6174
Järg eelnevate nädalate videole Archicad trepi pöördastmete kohta (koos väikeste kordustega nurgastmete taasloomisega). See video selgitab kuidas töödelda piirjoont vs baasjoont, et luua kaarjat nurka.
Archicad Tip - Trepi korruseplaanil kuvamine
3 aastat tagasi · vaatamisi 6548
Jätkame trepi peatükiga eelenvast 2 videost lähtuvalt. Selles videos käime läbi  Archicad trepi töövahendi häälestused, muudame korruseplaanil kuvamise häälestusi, et muuta, mis on nähtav erinevatel korrustel ja kuidas graafiliselt töödelda katkestusjoone asukoht korruseplaanidel.
eelmine1234 ... 6162636465666768järgmine
ARCHICAD ARCHICAD 24 MEP SOLIBRI
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile