3D EKSPERT Graphisoft Community TASUTA objektid BIMx Twinmotion Artlantis SOLIBRI AxisVM ArchiFrame ArchiLogs Videod logi sisse
3D EKSPERT

BIM tarkvara arhitektidele - projekteerijatele

ArchicadSOLIBRIBIMcloudBIMxTwinmotionArtlantisArchiFrameAxisVMKoolitusAbikeskusLisad
vahejoon

Koolitus

ülevaadeKURSUSEDõppeVIDEODõppeJUHENDIDGraphisoft Learn
proovi ARCHICAD-i proovi SOLIBRI-t proovi AxisVM-i
videokogumikud videod abi otsi
loend
otsingutulemuse järgi
eelmine123456789 ... 666768järgmine
ArchiCAD 16 - BIM komponendid
11 aastat tagasi · vaatamisi 2411
Teatud BIM komponentide portaali funktsioonid on kasutatavad ainult registreerinud kasutajatele. Nende hulgas on mudelite üles laadimine, hindamine ja kommenteerimine.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - BIM komponendid
11 aastat tagasi · vaatamisi 680
Peale edukat BIM komponentide portaalis registreerumist klikkige Log In lingile üleval paremal nurgas, et oma kasutajakontosse sisse logida.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - BIM komponendid
11 aastat tagasi · vaatamisi 433
Peale sisse logimist ilmub portaali paremasse ülemisse nurka Profile (kasutajaprofiili) link.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - BIM komponendid
11 aastat tagasi · vaatamisi 416
BIM komponentide portaalis saab muuta oma kasutajaprofiili andmeid.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - BIM komponendid
11 aastat tagasi · vaatamisi 3862
Pärast BIM komponentide portaali sisse logimist võib üles laadida terveid ArchiCAD korduselementide kataloogide konteinerfaile, mis asuvad LCF failides.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - BIM komponendid
11 aastat tagasi · vaatamisi 33880
BIM komponentide portaalis objektide otsimiseks klikkige lihtsalt otsinguväljal selle aktiviseerimiseks ja trükkige sinna oma otsingu fraas või termin, siis vajutage klaviatuuril ENTER või hiirega otsinguväljast paremal asuval suurendusklaasiga nupul.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - BIM komponendid
11 aastat tagasi · vaatamisi 595
BIM komponentide portaalis on igal objektil oma unikaalne lehekülg.
Video kuulub videokogumikku:
ArchiCAD 16 - BIM komponendid
11 aastat tagasi · vaatamisi 4923
BIM komponentide portaali objekti lehel võimaldab Object Viewer Window vaadelda valitud objekti. Objekti vaatlemiseks on mitmeid valikuid.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-bimc-15
11 aastat tagasi · vaatamisi 728
Nelinurkne hall nupp objektide lehel paremal all nurgas võimaldab teostada eelvaate aknas kujutatud objektiga erinevaid ülesandeid.
Video kuulub videokogumikku:
ac16-ifc-05
11 aastat tagasi · vaatamisi 882
ArchiCAD 16's on IFC failide töötlust täiustatud. IFC faili importi ja IFC mudeli käsitsemist on tehtud kiiremaks.
Video kuulub videokogumikku:
Reegli täpsustamine: Minu esimene reeglikogumik | Solibri õppejuhendid
2 aastat tagasi · vaatamisi 3843
Selles õppejuhendis seerias Reeglite kohta saate teada, kuidas täpsustada oma esimest reeglikogumikku, mis loodi selle sarja varasemas osas. Samuti saate teada, kuidas luua MEP-süsteemide klassifikatsioon.
 
Järgige seda õppe videote seeriat, et õppida fundamentaalseid kontseptsioone, mis on vajalikud edukaks uute reeglikogumite loomiseks, reeglite lisamiseks olemasolevatele reeglikogumikele, täpsustada reegleid ja rakendada neid teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
Lisaväärtusliku reegli loomine | Arenduse ja integratsiooni veebinar
2 aastat tagasi · vaatamisi 503
Vaadake seda veebiseminari, et aru saada, kuidas saab Solibris teha uusi reegleid ja neid välja töötada. Tutvuge Solibri ökosüsteemi inimestega, kes seda juba teevad - Tomas Feterik FPT-st jagab, kuidas nad aitavad klientidel uusi reegleid välja töötada ja väärtust koguda. Samuti saate teada Solibri uuest kolmanda osapoole arendajate võrgustikust, milles FPT Software on esimene sertifitseeritud arenduspartner. 
 
Päevakord:  
- Kolmanda osapoole arendajate võrguprogramm ja Solibri automaatse koodi kontrollimise teenused. Wafa Alsakini, Solibri tootejuht.
- Kuidas FPT tarkvara lisab klientidele väärtust Solibri kolmanda osapoole arendajana. Juhtumiuuringu näited. Tomas Feterik, eelmüügikonsultant, FPT tarkvara.

Reegli täpsustamine: Minu teine reeglikogumik | Solibri õppejuhendid
2 aastat tagasi · vaatamisi 3623
Selles õppejuhendis seerias Reeglite kohta saate teada, kuidas täpsustada reegleid, mis on tutvustamas gatekeeper funktsionaalsust, st. ise konfigureerivat reeglikogumikku, mis võimaldab tulemusi paereegli tasemel läbida alamreeglil.

Järgige seda õppe videote seeriat, et õppida fundamentaalseid kontseptsioone, mis on vajalikud edukaks uute reeglikogumite loomiseks, reeglite lisamiseks olemasolevatele reeglikogumikele, täpsustada reegleid ja rakendada neid teistes projektides.
Video kuulub videokogumikku:
sagrada-familia-passion
11 aastat tagasi · vaatamisi 256899
Pärast ühte kuud kestnud uuringut on Antoni Gaudi kuulsaima ehitise - Hispaanias Barcelona's asuv Sagrada Familia - lääne fassaad lõpuks modelleeritud MORPH töövahendi abil ArchiCAD's.
Vaadake detailset videot: http://www.3dekspert.ee/videod/?v=classics-modeled-in-archicad-the-sagrada-familia-passion-towers-extended-cut
Video kuulub videokogumikku:
0
11 aastat tagasi · vaatamisi 265652
Dulles Lennujaam peamine terminal on projekteeritud soome arhitekti Eero Saarinen poolt 1958 aastal. Vaadake kuidas kasutatakse ArchiCAD'i MORPH töövahendit ja ekraanseina töövahendit, mille abil on lihtsalt ja kergelt modelleeritud neid orgaanilisi vorme. Samuti demonstreeritakse IFC omaduste lisamist ja materjalide väljavõtteid selle BIM mudeli baasil. Muusika: "Urbana-Metronica (wooh-yeah mix)" spinningmerkaba (feat. Morusque, Jeris, CSoul, Alex Beroza) http://ccmixter.org/files/jlbrock44/33345
Video kuulub videokogumikku:
video-archicad-klassikud
11 aastat tagasi · vaatamisi 110104
Münheni Olümpiastaadioni (1972) modelleerimine ArchiCADis
Behnisch & Partner ja Frei Otto
http://www.archdaily.com/109136/ad-classics-munich-olympic-stadium-frei-otto-gunther-behnisch/
Münheni Olümpiastaadioni fotod portaalis flickr:
www.flickr.com/photos/74862615@N00/262471207/ ja
www.flickr.com/photos/franksteiner/5092627391/
Video kuulub videokogumikku:
0
12 aastat tagasi · vaatamisi 4122
Klassikud modelleerituna ArchiCAD 15's - Frank Lloyd Wright - Solomon R. Guggenheim Muuseum
Lisainfo: http://www.applecoredesigns.co.uk/
0
11 aastat tagasi · vaatamisi 55269
Lae tasuta GRAPHISOFT ArchiCAD ja BIM Server:https://myarchicad.com/

GRAPHISOFT(R) ArchiCAD(R) on revolutsiooniline BIM tarkvara projekteerijatele. GRAPHISOFT ArchiCAD's BIM võimaldab arhitektidel projekteerida hooneid, tagades andmete detailide täpse salvestuse ja dokumentide sünkroniseerimise.  GRAPHISOFT jätkab oma ala lipulaevana pakkudes innovaatilisi lahendusi nagu revolutsiooniline GRAPHISOFT BIM Server™ - maailma esimene reaalajas BIM koostöö keskkond. Open BIM toetab läbipaistvat, avatud tööprotsessi, mis võimaldab projekti liikmetel osaleda olenemata nende poolt kasutatavatest tarkvara vahenditest.

Lisainfo ArchiCAD Teamwork ja GRAPHISOFT BIM Server kohta:
http://www.3dekspert.ee/videod/?k=archicad-teamwork&v=archicad-teamwork-jargmise-polvkonna-teamwork

Uued Teamwork omadused ArchiCAD 16:
http://www.3dekspert.ee/videod/?k=archicad-16---bim-server-ja-teamwork&v=archicad-16-bim-server-archicadi-projekti-varukoopia-kasitsi-tegemine
Kuidas alustada GRAPHISOFT BIM Server'ga:
http://www.3dekspert.ee/videod/?v=alustamine-graphisoft-bim-serverga-sissejuhatus
Video kuulub videokogumikku:
0
11 aastat tagasi · vaatamisi 93307
Hispaanias Barcelonas asuva kuulsaima Antoni Gaudi ehitise Sagrada lääne poolse fassaadi modelleerimine on teostatud ArchiCAD MORPH töövahendiga. Antud video kajastab detailset ülevaatliku modelleerimise protsessi. ArchiCAD 16 BIM keskkonna modelleerimise võimalused uue MORPH™ töövahendiga.
Lisainfo www.graphisoft.com/products/archicad/
Lae tasuta ArchiCAD:myarchicad.com/
Muusika:
bononiasound - Ambitions
"WHEN THE SKY TURNS BLUE" by BOCrew (feat. THEDEEPR / THE CORNER)
ccmixter.org/files/BOCrew/31685
"Drops of H2O ( The Filtered Water Treatment )" by J.Lang (feat. Airtone)
ccmixter.org/files/djlang59/37792
"Zest" by basematic (feat. urmymuse)
ccmixter.org/files/basematic/34457
"Tumblin Down (cdk Mix)" by cdk (feat. Kirkoid)
ccmixter.org/files/cdk/35847
Video kuulub videokogumikku:
0
11 aastat tagasi · vaatamisi 3187
Video on loonud oma diplomitööks ehitusinsener Juliette Walckenaer. Videos näidatakse kuidas ta samm-sammult ehitab ülesse Seville katedraali samba. Walckenaeri ülevaatliku intervjuu leiate: youtu.be/i5JeAhuJx18
Kontrollige Archicadi-s kattuvaid elemente
2 aastat tagasi · vaatamisi 8448
Nüüd saavutate vigadevaba kontrolli tulemuse värskendatud mudelikontrolli tööriistadega – vaadake ja õppige funktsiooni Check Duplicates ja Check for Linear Overlaps, nüüd Archicad-s. Kontrollige duplikaate ja kontrollige lineaarseid kattumisi, mis võimaldavad teil pakkuda usaldusväärseid mudeleid. Tuvastage ja kustutage dubleerivad elemendid ja kattuvad elemendid vastavalt oma äranägemisele, isegi 3D-s.

Avastage Archicad-i mudelikontrolli tööriistu ja uurige, kuidas see võimaldab teil veatuid mudeleid tarnida. Dubleerivad elemendid ja kattuvad elemendid muutuvad nende uute funktsioonide kasutamisel välditavaks probleemiks. Mõlemad kontrollimeetodid võimaldavad sujuvat ja kiiret töövoogu. Valige duplikaatide kontrollimine, et tuvastada ja kustutada duplikaate – kõik korraga või ükshaaval. Olge esimene, kes proovib funktsiooni Check for Linear Overlaps, mis on nüüd Archicad-s tehnoloogia eelvaatena. See funktsioon tõstab automaatselt esile kattuvad elemendid ja märgistab need probleemidena. Olenemata sellest, kas kasutate 2D- või 3D-pilti, saate iga probleemi käigupealt uurida ja vajadusel lahendada. Kui olete probleemi lahendanud, jälgib Archicad seda, nii et te ei pea seda tegema. Nii et olge oma mudeli kvaliteedis kindel, kasutades neid uusi mudelikontrolli funktsioone ainult Archicad-s.
Video kuulub videokogumikku:
Kohandage ja vormindage hõlpsalt interaktiivseid andmetabeleid Archicad-s
2 aastat tagasi · vaatamisi 12193
Andmetabelite erinevate andmete ühendamise täiustuste abil saate selge ja sisutihedama välimuse JA saate kuvada õiget teavet mahtude väljavõtete ja maksumuste hinnangute kohta. See õppevideo näitab, kuidas saate Archicad-i abil kogeda suuremat andmetabelite loomise vabadust ja säästa aega. 
 
Lahendage väljakutse kuvada õiget teavet mahtude väljavõtete ja maksumuste hinnangute andmetabelite kohta, kasutades Archicad-i andmetabelite väljade ühendamise täiustusi. See on oluline aja kokkuhoid suurte projektide jaoks, mis nõuavad selle teabe puhast ja kokkuvõtlikku korraldust. Vaadake, kuidas kasutada Archicad-i funktsiooni Schedule Merge Options. Selle tutvustava video aluseks on etteantud uste andmetabel, mis sisaldab põhiparameetreid. Enne ühendamisvalikute rakendamist jagunevad vasak- ja parempoolsed uksed eraldi veergudesse. Vaadake, kuidas saate määrata, millised väljad ühendada ja millist teavet eelistada. Prioriteetide seadmise valikud on teie – ja ka laiendatud andmetabelite vabadus! Archicad Merge Options võimaldab ühendada ainult ühtseid välju või ühtseid ja erinevaid välju. Saate isegi kuvatavaid väärtusi lisada. Parema loetavuse saavutamiseks lisage eraldaja, kui üksikud lahtrid sisaldavad erinevaid väärtusi. Lihtsustage oma mahtude väljavõtete ja maksumuste hinnangute andmetabelite korraldamist Archicad-i Schedule Merge Options abil.
Video kuulub videokogumikku:
0
11 aastat tagasi · vaatamisi 7559
Selles ArchiCAD videos antakse ülevaade elemendi informatsiooni (Element Information) põhimõtetest, töövahenditest ja töövõtetest.
Looge vapustavaid ilupilte Archicad-s hämmastavalt kiiresti kasutades Maxon Redshift-i
2 aastat tagasi · vaatamisi 28633
Muutke oma kõrgtasemeliste disainilahenduste esitlused veelgi kõrgemale käigule Archicad-s tänu Maxon Redshift-le. Kvaliteet ja kiirus on teie käeulatuses, nii et igas suuruses ettevõtted saavad Maxoni Redshift-ga realistlikke ilupilte luua. Graphisoft Forward-i tellijad saavad eksklusiivse juurdepääsu maailma esimesele GPU-kiirendiga varustatud renderdusmootorile – nüüd saadaval otse Archicad-s.

Sellest videos näete, kuidas kiirendada oma disainilahenduste kvaliteetsete ja mõjuvate esitluste loomise protsessi Redshift by Maxon for Archicad abil. Maxoni Redshift, maailma esimene täielikult GPU-kiirendiga varustatud renderdusmootor, on nüüd saadaval otse Archicad-s ainult Graphisoft Forward-i tellijatele. Hankige võimsaid tööriistu, mis on kohandatud teie loovuse toetamiseks ja kiiresti realistlike ja kvaliteetsete tulemuste saavutamiseks. Nende Redshift tööriistade hulka kuuluvad "Global Illumination", "Füüsiline päike ja taevas", "Füüsiliselt õiged tuled", "Denoiser", "Mesh Lights" ja palju muud. Nüüd saate lihtsalt Archicad-s töötada – kasutades oma graafikakaardi töötlemisvõimsust, et luua fotorealistlikke pilte märkimisväärselt kiiremini kui traditsioonilised renderduslahendused.

Kas te pole Graphisoft Forward Subscriber? Mida ootate? Seal on nii palju eeliseid, nagu näiteks juurdepääs Redshift-le – kõik üksikasjad leiate aadressilt graphisoft.com/forward.
Video kuulub videokogumikku:
tähesõdade laev
11 aastat tagasi · vaatamisi 10351
Tie Fighter kosmoselaev on George Lucas' filmiseeriate klassikaline element. ArchiCAD'i MORPH töövahendiga on taasmodelleeritud see seade, millega Kloonid toovad tagasi suurepäraseid mälestusi ja näitavad mõningaid kasulikke modelleerimise tehnikaid!

Render: Cinema 4D
Muusika: "Sentinel" Midnight Conspiracy & Cenob1te
Vennesla raamatukogu
11 aastat tagasi · vaatamisi 5341
Auhindu võitnud Vennesla Raamatukogu ja Kultuurikeskus on projekteeritud Norra arhitektuuribüroos Helen & Hard. Dag Strass on firma "veteran" arhitekt, kes räägib projekti kontseptsioonist ja nende edu saladusest, nende kaubamärgist puidu kasutamisest ja nende kuulsusest globaalsel arhitektuurimaastikul.

Helen & Hard
http://www.hha.no/
Aalto Vaas - Alvar Aalto
11 aastat tagasi · vaatamisi 17740
Soome arhitekt Alvar Aalto disainis selle vaasi 1937 aastal ja ta on jäänud müsteeriumiks, mis on inspireerinud klaasikollektsioonide kujundusi kuni tänapäevani. Tänu ArchiCAD 16 MORPH töövahendile saab nüüd luua vabasid vorme ainult mõningate sammudega.
Video kuulub videokogumikku:
morph-varjud
11 aastat tagasi · vaatamisi 10315
ArchiCAD 16 uued omadused - MORPH töövahendi häälestused Setting Shadow Casting ja Reception for Morphs
Video kuulub videokogumikku:
objektikataloogide leheküljed
11 aastat tagasi · vaatamisi 1907
ArchiCAD 16 uued omadused - BIM Komponendid

BIM komponendid portaal: Objektikataloogide leheküljed
https://bimcomponents.com/

Iga objektikataloog sisaldab oma unikaalset lehekülge BIM Komponentide portaalis

Algpilt: Vennesla Library & Cultural Center, Norway
Helen & Hard, www.hha.no

Demo mudeli hoone: Microsoft Hungary Headquarters Office building
Lukacs & Vikar Architects
www.lukvik.hu
Video kuulub videokogumikku:
morph toru
11 aastat tagasi · vaatamisi 47251
ArchiCAD 16 Uued omadused - MORPH Töövahendi abil saab luua torusid.
Video kuulub videokogumikku:
tasuta ArchiCAD
11 aastat tagasi · vaatamisi 22967
Laadige tasuta ArchiCAD: https://myarchicad.com/

Muusika: "Zest" by basematic (feat. urmymuse)
http://ccmixter.org/files/basematic/34457
IFC Manager
11 aastat tagasi · vaatamisi 1294
ArchiCAD 16 Uued omadused - Open BIM
Andmete vaatamiseks kasutage IFC Manager

IFC Manager dialoog kuvatakse aktiveerides File/File Special/IFC 2x3/IFC Manager menu. See dialoog sisaldab nüüd uusi filtreid, mis aitavad vaadata ainult neid olulisi IFC elemente, mis on olulised aktiivses projektis. Nüüd on veeligi kiiremal kujul võimalik leida elemente IFC Manager dialoogis.
Video kuulub videokogumikku:
eelmine123456789 ... 666768järgmine
3D ARCHICAD ArchiCAD 15 ArchiCAD 16 Archicad 25 arhitekt Arhitektuur arhitektuuribüroo arhitektuurne BIM BIMcomponents.com BIMserver CAD demo disain eelarve ehitus GDL hind hinnad hinnakiri hinnapäring hoone hoonemudel IFC kataloog komponendid konstruktsioonid koostöö korduselemendid maja majaprojekt maksumus materjal meeskonnatöö modelleerimine MORPH mudel mudelprojekteerimine müük objektid OPEN BIM ost päikesepaneelid põrand post projekt projekteerija projekteerimine renoveerimine rippfassaad server shell SOLIBRI spetsifikatsioon täisversioon tarkvara Tarkvarapiraatlus tasuta Teamwork tellimine tööprotsess torustik tudengiversioon üksiklitsents valgus vari vorm
vahejoon
3D Ekspert OÜ
Vana-Lõuna 27
10134 Tallinn, EESTI (Estonia)
tel (+372) 50 37 624
info@3dekspert.ee
Abivahendid
Download ARCHICAD
BIM koolitus
õppeVIDEOD
õppeJUHENDID
onlain SEMINARID
Kogukonnad
Community
Twitter
Facebook
Youtube
LinkedIn
Info
hinnapäring / tellimine
pakkumised
uudised
sildipilv
nõuded süsteemile